kinderkleding
Uncategorized

Inboedelverzekering

kinderkledingBij voordelig-en-verzekerd.nl kunt u ook een inboedelverzekering afsluiten. Met inboedel wordt bedoeld, alle spullen die u mee kunt nemen en kunt verplaatsen zoals bijvoorbeeld de kast in uw huiskamer, de tv op uw slaapkamer of de spullen in uw keuken. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook gordijnen en de kinderkleding van uw gezin.

De inboedelverzekering die u bij voordelig-en-verzekerd afsluit dekt de schade die onvoorzien is veroorzaakt zoals bijvoorbeeld brand, rook, diefstal, bliksem, vandalisme en waterschade. Dit geld niet alleen voor de meubels en spullen die u in huis heeft maar ook voor uw kleding en de kinderkleding. Uiteraard is de kans klein dat er brand uitbreekt in uw huis maar mocht het wel gebeuren dan kunnen de kosten u in grote moeilijkheden brengen. Een inboedelverzekering is echter niet verplicht maar wel van groot belang. Stelt u zich voor dat er in uw huis brand uitbreekt, in een mum van tijd bent u dan al uw spullen kwijt. Met een inboedelverzekering zijn uw spullen gedekt en hoeft u zelf geen geld neer te tellen om weer opnieuw nieuwe spullen aan te schaffen. 

kinderkledingBij voordelig-en-verzekerd.nl hebben we verschillende inboedelverzekeringen voor u samengesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld een basis inboedelverzekering afsluiten die de schade van brand, roet, rook, bliksem, diefstal en waterschade dekt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een uitgebreide inboedelverzekering die naast het bovenstaande ook  andere schades dekt of u kunt kiezen voor een allrisk inboedelverzekering. Een allrisk verzekering is het geschiktst wanneer u kinderen hebt. Deze verzekering dekt namelijk ook het speelgoed en de kinderkleding van uw kinderen zowel binnen als buitenshuis.    

Uw inboedelverzekering wordt berekend op basis van waar u woonachtig bent en de waarde van uw inboedel. De hoogte van de premie hangt af voor welke inboedelverzekering u kiest en hoe u deze aanpast. Daarnaast hangt de hoogte van de premie ook af van de waarde van uw inboedel. Hiervoor dient u voor ons online een inboedelwaardemeter in te vullen waarop wij dan de waarde van uw inboedel berekenen.

Bekijk onze inboedelverzekeringen en bereken zelf de waarde van uw inboedel.